Persoonlijk, professioneel, betrouwbaar

Ons DNA in 3 woorden. Eenvoudige woorden die voor ons van grote waarde zijn waarop wij ons werk dagelijks voor u uitvoeren.

Over ons

Met ruim 1.100 aangesloten intermediairs heeft De Krediet Makelaar als serviceprovider een top-3 positie op de Nederlandse kredietmarkt.

Ondanks deze omvang, staat kleinschaligheid bij ons hoog in het vaandel. Ons bedrijf heeft weinig tot geen overheadkosten en loopt voorop op het gebied van ontwikkeling en ICT.

In tegenstelling tot andere grote serviceproviders, krijgt u bij ons een hecht team van vaste collega’s tot uw beschikking. Zij kennen uw kantoor, uw klanten en spreken uw taal. Hierdoor kunnen wij daadwerkelijk het verlengstuk van uw bedrijf zijn, wat u zoekt in een serviceprovider.

Om u te voorzien van een zo eerlijk mogelijke dienstverlening, vinden wij het bij De Kredietmakelaar belangrijk om een beheerst beloningsbeleid te voeren. Dit is vastgelegd in het beloningsbeleid van de RISK Groep.

 

Bel me terug

Wij nemen graag contact met u op. Laat uw telefoonnummer achter en wij bellen u terug.

 

Meld u aan voor onze nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief. Wij houden u dan op de hoogte van nieuwe producten en ontwikkelingen. Ook rente-aanpassingen heeft u als eerste in de e-mail. Alleen als wij écht interessante ontwikkelingen hebben, versturen wij onze nieuwsbrief.