1.200 collega's gingen u voor. Doet u mee?


Wij zijn dé serviceprovider voor consumptief krediet, zakelijke financieringen en lease. Samenwerken is kosteloos en levert u veel voordeel op.

Doet u mee?

U bent adviseur

De Krediet Makelaar is dé essentiële schakel tussen uw bedrijf en alle kredietverstrekkers in Nederland. U kunt bij ons terecht voor alle vormen van kortgeld financieringen, zoals consumptief krediet, zakelijke financieringen en lease.

Uw kosteloze aanstelling bij De Krediet Makelaar geeft u veel voordelen. Zo kunt u gebruik maken van onze rekenmodules voor uw website. Ook kunnen wij koppelen met uw adviessoftware.

Heeft u geen WFT consumptief krediet vergunning? Of heeft u geen tijd voor kredieten? Dan bieden wij u Kredietdigitaal. Ons bedieningsconcept waarbij u géén werk heeft aan kredieten. Bekijk hier al onze samenwerkingsmodellen.

Bel me terug

Wij nemen graag contact met u op. Laat uw telefoonnummer achter en wij bellen u terug.

Meld u aan voor onze nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief. Wij houden u dan op de hoogte van nieuwe producten en ontwikkelingen. Ook rente-aanpassingen heeft u als eerste in de e-mail. Alleen als wij écht interessante ontwikkelingen hebben, versturen wij onze nieuwsbrief.