Onze diensten


Uw aanstelling bij De Krediet Makelaar geeft u toegang tot veel extra diensten.

Kosteloos.

Onze diensten

Uw kosteloze aanstelling bij De Krediet Makelaar biedt u veel voordelen. Zo krijgt u een uitstekende doorbetaling op uw kredietportefeuille. Maar dat is niet het belangrijkste. U heeft ook toegang tot een breed pakket van diensten.

Zo kunt u gratis gebruik maken van onze rekentools voor op uw website. Uw klanten kunnen dan zelf een berekening maken én een offerte aanvragen. Wij herleiden een aanvraag altijd terug naar uw kantoor.

Ook kunt u heel eenvoudig met de meest gangbare hypotheekadvies pakketten koppelen, zoals Adviesbox of Finix. Uw aanvragen komen automatisch via de software in uw eigen extranet omgeving terecht.

Ook kunt u op ons extranet, MijnDKM.nl, een grote hoeveelheid ondersteunende informatie vinden. Denk aan voorbeelden van verkoopbrieven, e-mailtemplates of rentelijsten. Ook vindt u de belangrijkste productinformatie op het extranet.

Heeft u een kredietportefeuille? Dan moet u deze actief bewerken. De Krediet Makelaar kan dit voor u uitvoeren. Met onze dienst “actief beheer” benaderen wij uw klanten, bespreken de huidige financiering en kijken of deze nog aansluit. Kan de financiering beter of voordeliger? Dan verzorgen wij het offertetraject. Kosteloos.

Bel me terug

Wij nemen graag contact met u op. Laat uw telefoonnummer achter en wij bellen u terug.