Samenwerken?


Wij zijn dé servicepartner voor kredieten en financial leaseRekenmodules

Wij bieden u kosteloos een aantal tools voor uw website. Zo kunt u gebruik maken van onze rekenmodules, aanvraagformulieren en meer. U heeft de keuze uit de volgende modules:

Consumenten modules:

  • VKM berekening (Verantwoord Krediet Maximum)
  • Aanvraagformulier consumptief krediet
  • Leadformulier Kredietdigitaal.nl

Lease modules:

  • Financial Lease berekening
  • Financial Lease aanvraag
  • Operational Lease aanvraag

Zakelijke modules:

  • Aanvraagformulier zakelijke financiering


Consumenten modules:

VKM Berekening
Met het formulier VKM berekening kan uw websitebezoeker zijn Verantwoord Krediet Maximum bereken. Het formulier geeft een maximaal te lenen bedrag terug. Ook kan uw klant direct een offerte aanvragen.

Aanvraagformulier Consumptief Krediet
Direct vanaf uw website een kredietaanvraag laten indienen door uw klant? Met een juiste registratie bij ons op uw kantoor? Het kan met ons aanvraagformulier consumptief krediet.

Leadformulier Kredietdigitaal.nl
Heeft u geen WFT consumptief krediet vergunning? Of wilt u een hoge eenmalige uitbetaling voor uw kredieten? Dan kunt u gebruik maken van ons Kredietdigitaal bedieningsmodel. Het leadformulier kunt u plaatsen op uw website. Uw klant vult zijn gegevens in zoals naam en e-mailadres en krijgt vervolgens automatisch een e-mail. In deze e-mail kan uw klant zijn eigen account aanmaken op Kredietdigitaal.nl. Binnen dit portaal kan uw klant rekenen en aanvragen, allemaal op basis van het Execution Only model.
U kunt, vanuit uw portaal op MijnDKM.nl, de status van uw ingediende leads in de gaten houden.


Lease modules:

Financial Lease berekening
Met dit formulier kan uw klant zelf zijn leasebedrag uitrekenen. Er wordt onder andere rekening gehouden met een aanbetaling en slottermijn.

Financial Lease aanvraagformulier
Vraag eenvoudig een financial lease offerte aan met dit formulier. Ook te koppelen met het financial lease berekeningsformulier.

Operational Lease aanvraagformulier
Voor operational lease geldt een andere aanvraagprocedure. U of uw klant kan met dit formulier heel eenvoudig een offerte voor operational lease aanvragen. Een dealerofferte of PDF van de gewenste auto (die bijvoorbeeld online bij het automerk wordt samengesteld) is een vereiste.


Zakelijke modules:

Aanvraagformulier zakelijke financiering
Ook voor het aanvragen van een zakelijke financiering kunt u vanaf nu bij uw kantoor terecht! Plaats dit formulier op uw website en laat uw klanten heel eenvoudig hun eigen zakelijke krediet aanvragen.

Bel me terug

Wij nemen graag contact met u op. Laat uw telefoonnummer achter en wij bellen u terug.