De Krediet Makelaar lanceert MijnDKM.nl


Ons nieuwe extranet staat live. Een extranet met veel functies. Zoals het realtime volgen van uw kredietaanvraag.

De Krediet Makelaar lanceert MijnDKM.nl

De Krediet Makelaar (900 aangesloten kantoren) heeft haar extranet MijnDKM.nl gelanceerd. Hiermee is De Krediet Makelaar de eerste serviceprovider voor kredieten waar live de status van een kredietaanvraag bij alle verstrekkers gevolgd kan worden.

Naast het volgen van de actuele status van een aanvraag biedt MijnDKM.nl de intermediair meer. Zo kunnen kredietaanvragen tussentijds worden opgeslagen en later worden voltooid. Ook geeft het extranet een duidelijk overzicht van alle lopende en ook historische dossiers.

Volgens algemeen directeur Jorrit Drenth van De Krediet Makelaar is de ontwikkeling van MijnDKM.nl een logische stap.“Intermediairs zoeken naar steeds efficiëntere manieren om te kunnen werken. Met MijnDKM.nl kan de intermediair met één aanvraag een kredietofferte opvragen bij nagenoeg alle intermediaire kredietverstrekkers. Een uitslag op een kredietaanvraag is doorgaans ook binnen een uur retour.”

De Krediet Makelaar ziet een duidelijke toename vanuit de markt in het product consumptief krediet. “Met de veranderende regelgeving rondom hypothecaire financieringen en bijvoorbeeld de komst van producten zoals een verkoopverlieskrediet, worden consumptieve financieringen steeds breder geaccepteerd. Daarnaast is het voor de doorlopende omzet van een kantoor nog steeds een mooi product” aldus Jorrit Drenth.

Bel me terug

Wij nemen graag contact met u op. Laat uw telefoonnummer achter en wij bellen u terug.