Koppelen met Finix


De Krediet Makelaar heeft een koppeling gerealiseerd met Finix. Met één muisklik vraagt u nu ook via Finix een kredietofferte aan.

De Krediet Makelaar koppelt met Finix

De Krediet Makelaar en Finix hebben hun systemen gekoppeld. Door deze koppeling kan het intermediair nu vanuit de adviessoftware van Finix eenvoudig een kredietofferte aanvragen bij De Krediet Makelaar. Met de koppeling kunnen losse kredietproducten worden aangevraagd, maar ook bijvoorbeeld restschuldfinancieringen of kredieten voor woningverbetering met een looptijd van 15 jaar.

Groot voordeel voor het intermediair is dat met één aanstelling en één aanvraag een voorstel van alle mogelijke geldverstrekkers wordt ontvangen. Dit scheelt aan de kant van het intermediair veel tijd en zorgt er ook voor dat het advies altijd als objectief bestempeld kan worden.

De koppeling met Finix is de tweede koppeling voor De Krediet Makelaar. Eind vorig jaar is gekoppeld met de software van Adviesbox. De twee softwarehuizen vertegenwoordigen in totaal ruim 2.600 adviseurs in Nederland.

Bel me terug

Wij nemen graag contact met u op. Laat uw telefoonnummer achter en wij bellen u terug.