HDN CertificaatDe Krediet Makelaar is voor het jaar 2015/2016 HDN gecertificeerd. Bijzonder, omdat wij de eerste kredietserviceprovider zijn met een certificering.

De Krediet Makelaar HDN gecertificeerd

De Krediet Makelaar, verkozen tot Beste Serviceprovider 2015 op het gebied van consumptief krediet, heeft een HDN certificering mogen ontvangen. Dit is bijzonder, omdat De Krediet Makelaar hiermee als eerste serviceprovider puur gericht op consumptief krediet, het HDN netwerk mag gebruiken voor de verwerking van kredietaanvragen.

De certificering op het HDN netwerk geeft De Krediet Makelaar de mogelijkheid om bijvoorbeeld te koppelen met de aanwezige adviespakketten in de markt. Op deze wijze kan het intermediair met één aanvraag bij álle intermediaire kredietverstrekkers een offerte aanvragen.

Begin september zal De Krediet Makelaar de eerste koppeling met één van de grootste adviespakketten in de markt aankondigen.

De Krediet Makelaar ziet de aanvragen voor consumptief krediet, zoals restschuldfinancieringen maar ook financieringen voor verbouwingen, de afgelopen maanden fors toenemen. Toch ervaart het intermediair een kredietaanvraag als een arbeidsintensief proces. Door slimme automatisering, snelle verwerking en te fungeren als sparringpartner, hoopt De Krediet Makelaar dat consumptieve kredieten weer meer onder de aandacht van het intermediair komen.

Bel me terug

Wij nemen graag contact met u op. Laat uw telefoonnummer achter en wij bellen u terug.